Om oss

Roslagslänna Markentreprenad inriktar sig framförallt på markentreprenader åt privatpersoner och mindre företag.
Företaget bildades 2005 som Roslagslänna Allservice men för tydligare profil byttes namnet 2014 till Roslagslänna Markentreprenad.
Efter många år i branschen har företaget blivit en stor aktör när det gäller enskilda avloppsanläggningar, grunddräneringar och grunder. Arbetsområdet täcker såväl ytterskärgård som fastland, allt från Stockholm till Öregrund och Uppsala.

Tack vare gott rykte har verksamheten vuxit och med anställda som har lång erfarenhet inom området säkerställs kvaliteten på arbetet.

Även om avlopp, dräneringsarbeten och grunder dominerar har Roslagslänna Markentreprenad gjort en mängd olika andra jobb också. Stora grävjobb vid större projekt som till exempel ombyggnaden av Stockholmsvägen genom Norrtälje, varvas med små trevliga lokala uppdrag.
– Till exempel har vi rätat ut en flaggstång vars fäste börjat svikta, minns grundaren Janne Ernstgård. Och en gång gjöt vi en betongplatta till ett hus på en ö långt ute i ytterskärgården. Vi fick köra ut betongbilarna med hjälp av en hyrd bilfärja!