Kontakt

0176 26 60 55
info@markentreprenad.nu

Att dränera, byta avlopp, fixa tomten eller anlägga husgrund utgör ofta stora ingrepp i en fastighet. Och processen kan kännas som en djungel för den oinsatta. Det är A och O att känna ett personligt förtroende för den du anlitar. Och det får man förstås via direktkontakt.
Ni når oss alltid på växeltelefonen 0176-26 60 55, vardagar 08.00-16.00.

OBS!
Ibland är vårt kontor inte bemannat, då vi är ute på kundbesök och dylikt. Önskar du ett möte med någon av oss är det säkrast att boka tid i förväg, via telefon eller info@markentreprenad.nu. Det går alltid bra att lämna påskrivna offerter eller andra dokument i brevlådan som står utanför stängslet vid entrègrinden till Gäddvägen 1.


Gäddvägen 1, Norrtälje, vid infarten till Görla industriområde.

Vi utför små och stora mark- och grävjobb i följande orter: Norrtälje, Rådmansö, Rimbo, Ljusterö, Blidö, Furusund, Ramsö, Spillersboda Bergshamra, Gräddö, Björknäs, Västanvik, Yxlan, Vätö, Väddö, Björkö Högmarsö, Grovstanäs, Enviken, Räfsnäs, Åkersberga, Österåker, Vaxholm, Vallentuna, Roslagen, Östhammar, Hallstavik, Herräng, Edsbro, Gottröra, Kårsta, Värmdö, Djurö, Mjölkö, Upplandsväsby, Täby, Danderyd, Sollentuna, Sigtuna, Knivsta, Stockholm, Enköping, Norrort, Uppsala sam hela Stockholms skärgård.

0176 26 60 55
info@markentreprenad.nu
Hanna
Hanna

Administration/avlopp/offerter

hanna@markentreprenad.nu
Mattias
Mattias

Offerter/Arbetsledning

mattias@markentreprenad.nu
Johanna
Johanna

Ekonomi

johanna@markentreprenad.nu
Janne
Janne

Administration

janne@markentreprenad.nu